FAQ

Info en prijzen van mijn standaard pakketten vind je op de Huwelijksfotografie pagina. Passen jullie plannen niet in een standaard pakket, of valt jullie burgerlijk huwelijk op een aparte dag, laat dan zeker weten wat jullie zoeken en dan maak ik een persoonlijk voorstel.

Wat zijn je prijzen ?

Mijn stijl sluit aan bij de journalistieke huwelijksfotografie. In tegenstelling tot een klassieke huwelijksfotograaf die eerder de controle neemt en op zoek is naar de perfecte poses, laat ik jullie zo veel mogelijk jullie zelf zijn. Ik ben zo onopvallend mogelijk en focus op de vele spontane, oprechte, unieke, grappige, kleine en grote momenten die zich voordoen tijdens jullie huwelijksdag, om zo jullie verhaal te vertellen. Ik wil dat jullie nadien jullie dag kunnen herbeleven als jullie terugkijken naar jullie reportage. Verder maak ik weinig detailfoto's maar probeer ik wel in elke foto een verhaal te steken.

Hoe zou je jouw stijl omschrijven ?

Laten we enkel voor elkaar kiezen als we aan elkaars verwachtingen kunnen voldoen. Dit kan als je mijn stijl van fotografie zoekt en als we een goede klik hebben. Ik ben elk jaar op zoek naar een beperkt aantal topkoppels waar ik alles voor kan geven. Geen bandwerk maar maatwerk dus, afgewerkt binnen 3 à 4 weken, maar meestal zelfs vlugger.

Waarom moeten we voor jou kiezen ?

We willen jou graag als fotograaf, hoe kunnen we jou boeken ?

Top ! Benieuwd om jullie te leren kennen !

Laat mij iets weten via Let's Connect ! en dan spreken we eens af !

Wij poseren niet graag, is dit een probleem ?

Zeker niet, integendeel. Wees zo veel mogelijk jullie zelf en jullie krijgen in ruil de mooiste beelden die jullie maar kunnen wensen. Tijdens de koppelshoot probeer ik met enkele aanwijzingen ook zo spontaan mogelijke beelden te maken. Op jullie huwelijksdag de liefde er laten afspatten zou niet zo moeilijk moeten zijn ;-)

Binnen de 4 à 6 weken, als het kan zelfs vlugger, krijgen jullie een link naar een online beveiligde fotogalerij met al jullie foto's in, geoptimaliseerd in kleur en/of zwart-wit. Via deze galerij kunnen jullie makkelijk de foto's downloaden in hoge resolutie en ook delen met vrienden en familie.

Wanneer en hoe krijgen we onze foto's ?

Maak je ook albums of muurdecoratie ?

Jullie foto's komen pas echt tot hun recht in een kwalitatief fotoalbum of als een vergroting aan de muur. Daarom voorzie ik standaard bij elke reportage een mini-album of een best-of album met jullie mooiste foto's. Wil je bijkomend of als upgrade een Deluxe album of Fine Art album of een muurdecoratie dan is dit zeker mogelijk. Ik leg je graag alle mogelijkheden uit tijdens ons kenninsmakingsgesprek.

Krijgen we alle foto's die je neemt ?

Nee, gelukkig maar. Tijdens een huwelijksreportage worden er vele duizenden foto's gemaakt. Deze worden heel zorgvuldig "opgeruimd" tot er een nog steeds ruime selectie van unieke en kwalitatieve beelden overblijft, die daarna nog 1-voor-1 worden geoptimaliseerd tot een uniek eindresultaat. Deze worden dan gedeeld via de online fotogalerij en worden nog minstens twee jaar offline bewaard.

Krijgen we ook de onbewerkte (RAW) bestanden ?

Nee, gelukkig maar. Jullie betalen mij voor mijn diensten als fotograaf en krijgen een volledig en met veel liefde en zorg afgewerkt product, inclusief het bewerken van de foto's in mijn specifieke stijl.

Wat als jouw camera het begeeft ?

Gedurende de dag loop ik bijna continu rond met twee camera's met dubbele geheugenkaartjes en elk een verschillende lens op. Daarnaast heb ik nog een derde camera op zak en een rugzak vol lenzen, geheugenkaartjes en batterijen. Even if shit happens, blijf ik gewoon nog verder doen ;-)

Wat als je ziek zou vallen ?

Gelukkig ben ik zelden ziek, maar mocht Murphy er toch voor zorgen dat ik echt zelf niet aanwezig kan zijn, dan doe ik er alles aan om via mijn netwerk van bevriende fotografen ervoor te zorgen dat er een topfotograaf jullie huwelijksdag in beeld zal brengen.

Eet je ook mee ?

Graag. Ook voor mij wordt het een lange dag en kom ik graag op krachten op een moment dat het ook voor jullie iets rustiger zal zijn. Als het kan ook niet ergens in een donker hoekje maar dicht genoeg bij jullie zodat ik een onverwacht moment tijdens het avondfeest toch niet moet missen.

Voor iedereen is het ook beter als ik niet hangry word. :-)

mij beter leren kennen ?

meer van mijn werk zien ?

ontdekken hoe ik te werk ga ?

Portfolio